НОВИНИ ГРАД » Статті

Статті

Читати grad.ua у  
Актуальні статті, думка експертів, ексклюзивні коментарі про найважливіші події, тренди в технологіях, бізнесі та інших галузях.
онлайн кредитування

Переваги споживчого онлайн кредитування

16.04.2024, 10:11

Швидкий та надійний спосіб отримання кредитних коштів дійсно існує. Для оформлення позики не обов’язково звертатися традиційно до банку. Це займає певний час, адже вимагає пошуку стабільної установи з гарною репутацією, підготовку документів, проходження перевірки. Іноді банки не погоджують

Как выбрать робот-пылесос: лучшие модели в 2024 году по цене и качеству

Як вибрати робот-пилосос: кращі моделі в 2024 році за ціною та якістю

12.04.2024, 14:53

Коли немає сил і часу проводити щоденне прибирання будинку, на допомогу приходять роботи-пилососи. Автоматичні прибиральники без участі людини навчилися збирати пил на різних типах покриттів, у тому числі на килимах із коротким та довгим ворсом. Має попит серед покупців і робот пилосос з функцією

беспроводные наушники

Корисні функції бездротових навушників

12.04.2024, 14:30

Що краще: навушники бездротові чи дротові? Схоже, що у нас виникло чергове вічне питання, на яке немає однозначної відповіді. З одного боку, в сучасну еру цифрових і бездротових технологій класичні дротові навушники можуть здаватися архаїзмом, але насправді це зовсім не так. Кожен тип підключення

Системи караоке

Системи караоке початкового рівня та професійного класу

12.04.2024, 14:18

До недавнього часу мрія про організацію співочого вечора для друзів та близьких була нездійсненою. Але з появою багатофункціональної техніки, яка створила справжній бум на ринку, тепер кожен може проявити свій вокальний талант.

Ідеальна пудра

Ідеальна пудра для кожного типу шкіри: як обрати та правильно застосовувати

10.04.2024, 13:05

Пудра є незамінним елементом у косметичці кожної жінки, що дозволяє не лише закріпити макіяж, а й надати шкірі бездоганного вигляду. Вибір правильного типу пудри залежно від вашого типу шкіри може значно покращити загальний вигляд макіяжу та здоров'я шкіри.

Одежда MAJE: элегантность, воплощенная в каждом элементе

Одяг MAJE: елегантність, втілена в кожному елементі

8.04.2024, 12:27

У стилі та елегантності немає меж – лише нескінченні можливості для самовираження. Для тих, хто цінує витонченість та оригінальність, існує ідеальне поєднання вишуканості та сміливості – колекції, які стануть мостом між вашим внутрішнім світом та зовнішнім виглядом.

Киберспорт

Професійний кіберспорт: з чого почати?

3.04.2024, 11:01

Багато любителів комп'ютерних ігор замислюються про перехід на професійний рівень, адже це можливість заробляти великі суми та стати відомим серед кіберспортсменів і геймерів CS2.

Эндоскопы для СТО

Ендоскопи для СТО: особливості вибору та переваги використання

30.03.2024, 16:00

Технічні ендоскопи – сучасні прилади, які спрощують та прискорюють процес діагностики мотора. Прилад відрізняється простою конструкцією та малими розмірами. Складається із зонда, на кінці якого закріплена мініатюрна камера. Зонд пропускають в отвір для свічок запалювання, заздалегідь викрутивши

Фильтры для очистки воды: как выбрать и на что обратить внимание

Фільтри для очищення води: як вибрати і на що звернути увагу

30.03.2024, 14:36

Якість питної води є важливою складовою самопочуття людини та її здоров'я. Тому слід ретельно підходити до питання очищення води для пиття та приготування їжі. Вода, яка подається з крана, найчастіше не відповідає вимогам якості щодо хімічного складу та м'якості.

Преимущества использования Apple iPad Pro

Переваги використання Apple iPad Pro

28.03.2024, 16:54

Айпад Про – більше, ніж планшет. Він виділяється продуктивністю та дизайном. Можна розраховувати на стабільну роботу за будь-яких навантажень. "Залізо" Айпада - на рівні топових ультрабуків. У запасі від 128 Гб до 2 Терабайт постійної пам'яті.

пицца от MonoПицца

У чому секрет піци від MonoПіца

24.03.2024, 12:48

Піцерія MonoПіца в Києві славиться своєю неперевершеною піцою, в меню знайдуться різні рецепти. Сьогодні ми розповімо вам, у чому секрет піци від піцерії MonoПіца.

Почему масляные фильтры WIX — лучший выбор для авто

Чому масляні фільтри WIX - найкращий вибір для авто

24.03.2024, 12:34

Олійні фільтри WIX - компоненти мастильної системи силового агрегату, розроблені для оптимального захисту двигуна автомобіля відомим брендом AFFINIA GROUP INC. Вони виготовляються із міцних матеріалів, що відповідають суворим вимогам продуктивності та безпеки.

Женские сумки: модные тенденции и цветовая палитра

Жіночі сумки: модні тенденції та палітра кольорів

21.03.2024, 14:46

Жіночі сумки не тільки є невід'ємною частиною жіночого гардеробу, а й відіграють важливу роль у створенні стилю та образу. Вони доповнюють образ, надаючи йому завершеності та елегантності, а також є практичним аксесуаром, необхідним для зберігання особистих речей та документів у повсякденному житті.

Герої на всі часи: актуальність персонажів класичної дитячої літератури сьогодні

Герої на всі часи: актуальність персонажів класичної дитячої літератури сьогодні

20.03.2024, 23:15

Тореадори з васюківкина яскравому літературному полотні є символом хоробрості та стійкості - якостей, які непідвладні часу та є універсальними. Класичні дитячі літературні персонажі надихають і навчають покоління своєю хоробрістю та пригодами.

Що таке банківський депозит

Що таке банківський депозит

20.03.2024, 22:50

Коли людина замислюється про створення фінансової подушки чи шукає спосіб примноження статків, в першу чергу, на думку спадають депозити. Серед напрямів інвестування цей — найпростіший, адже передбачає стабільне нарахування відсотків без жодних зусиль вкладника.

Ремонт турбины: причины, проведение работ

Ремонт турбіни: причини, проведення робіт

9.03.2024, 17:15

Падіння потужності автомобіля може бути ознакою проблем із турбіною. Повний комплекс послуг із реконструкції із застосуванням сучасного обладнання надають на TurboSTO в Одесі.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 38